понедељак, 24. децембар 2012.

Bezienswaardigheden van Amsterdam: Dam, Red Light District de Wallen, Rembrandtplein, Leidseplein

Bezienswaardigheden ::: Hotels ::: Vervoer ::: Sport ::: Weer ::: Geschiedenis :::  Foto's
Bezienswaardigheden van Amsterdam
Dam Amsterdam Dam is op slechts vijf minuten lopen langs de Damrak vanaf het Centraal Station. Het werd opgericht in de 13e eeuw, toen er een dam werd gebouwd rond de rivier de Amstel aan de Zuiderzee. In de jaren zestig werd het plein bekend om haar Dam hippies, en het ontspannen karakter van deze met duiven dichtbevolkte plein. Er zijn kraampjes, restaurants en winkels, met inbegrip van de trendy Bijenkorf, Magna Plaza, Bonneterie en het Amsterdam Diamond Center.
Anne Frank Huis Amsterdam Rembrandtplein wordt omringd door cafes, restaurants en hotels en is dus een toeristische trekpleister. Een populaire centrum voor het nachtleven, omvat ook de traditionele Nederlandse cafes die echte Nederlandse muziek afspelen. In de zomer worden de terrassen vol met mensen die genieten van een drankje. In het midden van het plein is een gezellig parkje en het standbeeld van Rembrandt. Rond het gebied vindt u ook de nachtclubs en de onvermijdelijke souvenirwinkels.
Madame Tussauds Amsterdam Leidseplein is een van de meest populaire centra van Amsterdam voor het nachtleven. Met veel restaurants, clubs, coffeeshops, bioscopen en theaters in het gebied, is het Leidseplein levendig en kleurrijk. Op warme zomeravonden, profiteren toeristen en plaatselijke inwoners van de cafes die buiten zitten voor drankjes met vrienden. Straatmuzikanten en andere artiesten verlevendigen het plein, vaak tot in de vroege uurtjes.
Grachtengordel van AMsterdam Red Light District is iets van een seksuele pretpark en vaak niet al te serieus genomen door de hordes toeristen. De beroemde rode venster lichten vallen op tegen de schilderachtige, oude grachtenpanden en zelfs de lichtjes die de bruggen belijnen zijn 's nachts rood gekleurd. Hoewel het algemeen wordt beschouwd als een zeer veilig gebied, moet erop worden gewezen, bij het wandelen door de rustige straten van het gebied geld een strikte "geen fotografie" beleid.
1, 2, 3

Нема коментара:

Постави коментар