понедељак, 24. децембар 2012.

Bezienswaardigheden van Amsterdam: De grachtengordel van Amsterdam, Anne Frank Huis, Madame Tussauds, De Oude Kerk stempel op de Wallen.

Bezienswaardigheden ::: Hotels ::: Vervoer ::: Sport ::: Weer ::: Geschiedenis :::  Foto's
Bezienswaardigheden van Amsterdam
Grachtengordel van AMsterdam De grachtengordel van Amsterdam is een attractie op zich. Deze unieke grachten zijn het beste te beleven met een rondvaartboot, waarmee eigenlijk één van de best bezochte attracties van heel Nederland genoemd is. Ook de bruggen mag je niet vergeten. De vier Amsterdamse hoofdgrachten zijn Brouwersgracht, Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht.
Anne Frank Huis Amsterdam In Anne Frank Huis heeft het joodse meisje Anne Frank ondergedoken gezeten in een bezet Nederland. Hier schreef zij haar wereldberoemde dagboek. Kort na de oorlog is de Anne Frank Stichting opgezet en is het huis gered van de sloop. Sinds 1960 is het nog steeds te bezichtigen en mag je alles met eigen ogen bekijken.
Madame Tussauds Amsterdam Een populaire toeristische attractie, Madame Tussauds ligt aan de Dam. Tussauds in Amsterdam is gemoderniseerd, voorzien van multimedia-effecten, op acteurs en figuranten in dienst en eventuele pretpark leuk die zich vooral richt op kinderen en tieners bezoekers. Peek & Clopenburg gebouw dat Tussauds huisvest, komt in de architectuur met de nabijgelegen Koninklijk Paleis
Grachtengordel van AMsterdam Een grote en monumentale kerk - De Oude Kerk stempel op de Wallen. Oorspronkelijk gebouwd als een katholieke plaats van aanbidding, is vandaag de Oude Kerk een van de unieke gebouwen en is de uiting van de nationale karakter van het Nederlandse protestantisme. Door zijn uitzonderlijke architectuur, en door middel van haar unieke geschiedenis is de Oude Kerk symbool voor de traditie en het hedendaagse van Amsterdam.
1, 2, 3

Нема коментара:

Постави коментар