понедељак, 24. децембар 2012.

Bezienswaardigheden van Amsterdam: Amsterdamse arena, Albert Cuypmarkt, Artis ZOO, Vondelpark

Bezienswaardigheden ::: Hotels ::: Vervoer ::: Sport ::: Weer ::: Geschiedenis :::  Foto's
Bezienswaardigheden van Amsterdam
Vondelpark Amsterdam Vondelpark is gelegen in het zuiden van Amsterdam, op slechts vijf minuten lopen van het Leidseplein en op loopafstand van het Rijksmuseum, Stedelijk Museum en Van Gogh Museum. Met 10 miljoen bezoekers per jaar, het Vondelpark is het meest bekende park in Nederland.
Artis ZOO  Amsterdam Artis ZOO bevindt zich midden in het centrum van Amsterdam. Het bestaat uit vier hoofdgebieden: Zoo, Planetarium, de Botanische Tuinen en geologische museum. In de dierentuin zelf vindt u dieren van over de hele wereld. Het planetarium biedt kinderen een reis door het universum. In de rustige tuinen vindt u veel oude bomen en standbeelden van hedendaagse kunstenaars en zo goed als een indrukwekkende, tropisch regenwoud. De Geologische museum laat zien hoe de planeet is ontwikeld in de loop van de afgelopen 4 miljard jaar.
Albert Cuypmarkt  Amsterdam Albert Cuypmarkt is misschien wel de bekendste en drukste openlucht markt in Europa. Het trekt duizenden bezoekers per dag, en is vooral populair op zaterdag. Er zijn meer dan 300 kramen en goederen variëren van verse producten, kleding en spulletjes, met goedkoopste prijzen in Amsterdam. De markt bevindt zich in de Pijp, omringd door vele gezellige cafes en kleine winkeltjes. Er is nog een aantal vaste straatmarkten in Amsterdam.
Ajax arena Amsterdam Amsterdamse arena de thuisbasis van Ajax is indrukwekkend in zijn architectuur. Net als veel andere moderne stadions, heeft het een schuifdak, die kan worden geopend wanneer het niet regent. Stadion si gebouwd in 1996 en heeft 51 duizend zitplaatsen. De voornaamelijkste probleem, natuurlijke grasmat van het stadion moest vier keer per jaar veranderd worden. Al deze problemen zijn nu opgelost - grote ventilatoren creëren kunstmatige wind en speciale graszaden werden ontwikkeld, die beter groeien in het stadion. Ook het Ajax-team is vandaag de dag op basis van jonge spelers, de grote hoop voor de toekomst van de club.
1, 2, 3

Нема коментара:

Постави коментар